Rustløser

H.O.G. Chapter South East arrangerer "Rustløser" hvert år. Kurset er gratis for alle medlemmer. Vi arrangerer rustløser'n hver vår, i forkant av hver ny kjøresesong. Rustløser'n består av en teoretisk del og en praktiisk del.

Tidspunkt kommer i kalenderen.

Dag1: På teoridelen vil de autoriserte kjøreskoleinstruktørene være tilstede og stille spørsmål til oss om forskjellige aktuelle temaer og de vil komme med innspill til vår måte å kjøre på. De informerer om generell mc-kjøring, og vi har helt sikkert noe å lære, selv om vi som kjører Harley f eks har en helt annen kjørestilling en de med R-sykler. Det er lov å spørre om alt - ingen spørsmål er for dumme. Husk at vi lærer så lenge vi kjører!!!

Dag 2: Det blir praktiske øvelser etter instrukser fra kjørelærerne bl a kjeglekjøring i sakte fart, 90 graders sving etter full stopp, pådrag og full stopp innenfor visse merker m m. Vi får god teoretisk informasjon før praktisk øvelse. Hvis det blir mange deles vi i grupper, og man må fornvente litt venting. Den tiden brukes til å se på og lære av andre. Det er ingen grunn til å være redd for velt eller andre skumle situasjoner, her er opplegget at alle skal kjøre i sitt tempo og vi har aldri hatt uhell på Rustløser'n noen gang.

Ta med matpakke og kaffe/te/vann. Vi spiser ute i solskinnet. Husk full tank og tom blære, for det er ikke slike fasisliteter på stedet;-)

Påmelding Activity Officer

Førstehjelpskurs
Scullride