Årlige turer i Chapter South East

Solfest arrangeres hvert år i slutten av februar/begynnelsen av mars. Vi samles for en hyggelig sosial sammenkomst på senvinteren, bare for å ha det hyggelig sammen og kanskje for å legge planer for årets sesong sammen med andre H.O.G. medlemmer. Solfesten er som regel ovenattingstur og vi kjører bil (noen har kjørt sykkel, men etter at syklene var dekket av 2 cm snø et år, har alle kjørt bil) og stedet for festen kan variere.


Pinsetur. Hvert år arrangerer H.O.G. Chapter South East hyttetur til forskjellige steder i østlandsområdet. Vi inviterer også andre chaptere til å delta. De som har anledning kjører i samlet tropp fra dealer/Langebru. Kjørerute legges ut på kjørelista vår. Vi tar matstopp underveis og ankommer de flotte hyttene i løpet av fredag kveld. Se dato og mer detaljer på kjørelista.

Pølsefest. H.O.G Chapter South East blir hver år invitert på pølsefest til Gerd og Terje på Husøy utenfor Tønsberg. Dette er på en tidlig tirsdags-felleskjøring, som oftest i midten/slutten av mai og det kan være litt kaldt. Gerd og Terje har fyr i utepeisen og dere får varm kaffe/te ved ankomst hvis ikke pølsene er helt klare på grillen. En spesial H.O.G.-kake serveres til kaffen etter pølsene. Turen går nå rett til Husøy fra oppmøteplass via Tønsberg Brygge, da temperaturen setter en stopp for en lengre kjøretur i forkant. Se årets dato på kjørelista.

Vaffelorgie. H.O.G Chapter South East blir også hvert år invitert på vaffelfest til Berit og Gunnar på Tenvik, ytterst på Nøtterøy. Denne turen kombineres i år med en tur til "Tusenårsplassen" på Verdens Ende, Tjøme. Berit steker vafler til hele kompaniet og mere til. Hun serverer hjemmelaget syltetøy og masse kaffe/te til. De har dekket langbord i hagen og sola skinner (nesten) alltid på Tenvik. Denne begivenheten er som regel siste tirsdagsdagskjøring før vi drar til National Rally, men sjekk kjørelista for dato. Gled dere!!

Fiskesuppe. H.O.G. Chaper South East har i flere år blitt invitert på hjemmelaget gourmet-fiskesuppe på brygga til Hans Naphaug på Berganodden, Sandefjord. Han inviterer oss i år igjen. Her ankommer vi etter en felleskjøring med felles oppmøte på Revetal sentrum, Re kommune, videre kjører vi via Andebu, Kodal og litt på kryss og tvers før vi rumler ned på brygga til Hans hvor det er dekket langbord ute på brygga hans. Naboer, familie og hunder blander seg helt naturlig med H.O.G.'ere og vi koser oss til sola går ned og litt til. Se dato på kjørelista.

Se Aktiviteter i hovedmeny for full oversikt.

Effekter
Førstehjelpskurs

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://southeast.hog.no/