Pinsetur til Sølvgarden

Fra 29. mai 2020 frem til 01. juni 2020
Lagt inn av Ann Irene Krogsether
Kategorier: Turer/ Kaffetreff
Treff: 345

Informasjon 05.05.2020:

Pinseturen blir nesten som planlagt !!!!

Hei kjære venner!! Nå har det blitt enda litt mere .........SNART!!

Jeg har snakket med Torfinn Rysstad på Sølvgarden i dag og siden det har kommet nye retningslinjer for sammenkomster og felles arrangementer med inntil 50 personer på offentlige steder kan vi legge opp til og gjennomføre Pinseturen nesten som planlagt.

Dette forutsetter at vi følger smittevern regler som til enhver tid gjelder. Nå har de endret avstand til hverandre fra 2 meter til 1 meter. Noe som kanskje kan være litt enklere å overholde.

For de som måtte ønske å være med, men ikke har bestilt noe opphold tror jeg det fortsatt er ledige plasser. Ta direkte kontakt med Sølvgarden Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Gi også gjerne beskjed til vår activity Arvid mob. 99157032 hvis dere melder på. Veldig kjekt for oss å vite hvor mange vi blir spesielt med tanke på eventuelt felleskjøring.

For at dette skal bli en vellykket og trivelig samling og at ingen blir syke tar vi hensyn til smittevern reglene med største selvfølgelighet.

Håper vi sees i Pinsen

Mvh. Kurt Director Chapter South East

---------------------------------------------------------------------------------

Tidligere informasjon:

Pinsetur 2020 (29.mai-1.juni)

Sted: Sølvgarden, Rysstad,  https://solvgarden.no/norsk/

Etter mange fine år på Gautfall vil vi nå prøve noe nytt og turen går derfor til Sølvgarden hotell og feriesenter, på Rysstad i vakre Setesdal.
Et kjempefint utgangspunkt for dagsturer i flotte omgivelser.
Det blir lagt opp til fellestur lørdag og søndag og felles grilling. Mat og drikke ordner man da selv.
Det er også mulig å spise på hotellet for de som foretekker det.
Av overnatting kan man velge hotell, motell, store/små hytter, eller man kan campe med bobil/telt. Se priser/fasiliteter på www.solvgarden.no og vedlagte filer.
Ved overnatting i 3 døgn får vi 15% avslag.
Bestill på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller ring 37 93 61 30. Bruk kode «HOG»
Etter å ha bestilt overnatting, gi beskjed til
Actvit Offcer Arvid Lie-Haugen, på SMS tlf 90 61 89 81, eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Påmeldingsfist: 25.februar

For mer informasjon se vedlegg Filer