Harley-Davidson & Southern Rock Cruise

Fra 26. mars 2020 14:00 frem til 28. mars 2020 10:00
Lagt inn av Ann Irene Krogsether
Kategorier: Party
Treff: 496
Details
 
Harley-Davidson Østfold, Harley-Davidson Oslo, Harley-Davidson Vestfold inviterer nok en gang til Harley-Davidson & Southern Rock Cruise.

Her blir du med om du liker en god fest med gode venner. I tradisjon tro blir det masse god musikk med et antall band i fra inn og utland. Info om musikk kommer på denne siden etterhvert de blir klare.

Som mange erfarte sist år blir IKKE prisene hos Colorline billigere når vi nærmer oss, så det er viktig å få frem at de som bestiller først får de rimligste billettene. Erfaringsvis er det mange som bestiller allerede det første døgnet og prisene vil øke. Mer info og bestillingsiden hos Colorline finner du etterhvert. Inntill denne siden er opp kan du bestille et 2-døgn cruise hos Colorline direkte på dato 26. Mars 2020

Og som tidligere inviteres ALLE motorsyklister uavhengig av hvilket merke de har på sin motorsykkel :-)

SOM TIDLIGERE ÅR TRENGER VI HJELP TIL INVITERE OG DELE ARRANGEMANGET. DEL PÅ DIN TIDSLINJE. INVITER DIREKTE DINE VENNER!

SKAL DU DELTA ER DET VIKTIG AT DU TRYKKER SKAL HER PÅ DENNE SIDEN. VI SKAL BESTILLE LITT GREIER TIL DERE SOM ER MED OG FINT OM VI VET CA ANTALL SÅ TIDLIG SOM MULIG ;-)

MER INFO KOMMER ETTERHVERT på Facebooksiden:  Harley-Davidson & Southern Rock Cruise