WRWR Norge - Women Riders World Relay

Starter 05. mai 2019
Lagt inn av Ann Irene Krogsether
Kategorier: Turer/ Kaffetreff
Treff: 39

Vi snakker om å delta på etappen fra Svinesund til Kristiansand. Etter dette planlegger vi hjemtur for oss selv. Alt er under planlegging og det kan bli endringer.

Informasjon om arrangementet:

*****************

VEDRØRENDE MC- ARRANGEMENT FOR KVINNER

Vi ønsker med dette å informere om at der er et større arrangement under planlegging. Arrangementet har form som en mc-stafett som løper over 1800 km i Sør Norge. Der vil bli arrangert evenementer i byene, hvor mc-damer vil samles.  

Undertegnede representerer den norske delen av et verdensomspennende arrangement og vi er fremdeles i oppstart fasen. Interessen er stor og vi har i løpet av få dager over 500 deltagere.

Om stafetten:

Kvelden 5 mai 2019 mottar norske mc-damer Women Riders World Relays (WRWR) stafettpinne fra våre svenske mc-venner. Pinnen har vært gjennom utallige land ved ankomst Norge og skal gjennom nærmere 100 land før stafetten er over.

Stafettpinnen går fra dame til dame og fra land til land. Etter stafetten i Norge, går pinnen tilbake til Sverige og videre til Finland, Russland og Baltikum. MC-damer fra alle kontinent og verdenshjørner deltar i stafetten, fra Norge i Nord til Australia i sør. Stafettpinnen kjøres gjennom Canada, India, Spania, Tyskland, Frankrike, Thailand og Afrika mm.

Formålet med den verdensomspennende stafetten er å sette fokus på det store antallet damer som kjører mc. Vi ønsker å bringe glede, erfaring og å bygge et verdensomspennende fellesskap mellom kvinnelige bikere. Gjennom stafetten ønsker vi å få både mc-, kles- og utstyrsindustrien til å lage løsninger som er bedre tilrettelagt for damer. 

Vi tenker ruten slik:

Dag 1;  5.mai: Svinesund - Tyrigrava - Drammen - Arendal - Kristiansand.

Dag 2;  6 mai: Kristiansand- Stavanger-Bergen.

Dag 3;  7 mai: Bergen-Ålesund

Dag 4;  8 mai: Ålesund - Dombås - Lillehammer - Trysil-Sverige.

Det kan bli noen små endringer underveis pga føreforhold osv

Ta kontakt på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Mvh Emilija Kostovska og Eli  Johanne Stene

WRWR Ambassadører i Norge